naar inhoud

Nieuwsoverzicht

 • Alle nieuws

6 resultaten gevonden.

 • Muziek - Klasconcert piano

  Op dinsdag 24 april vindt om 17.30 uur een klasconcert van de pianoklas van Honorata Andrzejewska plaats in het nieuwe lokaal te Merchtem. Sinds kort zijn we daar immers mee verhuisd naar de nieuwbouw van de GTSM.

  In diezelfde week is het opnieuw de beurt aan haar pianoklas in Asse, op vrijdag 27 april om 17.30 uur, in klas 4 van de hoofdschool.

  17 april
 • Muziek - Klasconcert slagwerk

  Op donderdag 26 april gaat om 18.30 uur het jaarlijkse klasconcert van de slagwerkklas van Philippe Van den Bossche door, door leerlingen uit Asse, Ternat en Affligem, in klas 8 op de Asphaltcosite in Asse.

  16 april
 • WijkART

  Week van de amateurkunsten en WijkART - Muziek, Pop&Jazz en Beeld

  In het kader van de Week van de amateurkunsten komt ook onze school met verschillende activiteiten naar buiten.

   

  Zo is er op zaterdag 28 april om 14 uur een gevarieerd klasconcert door de fluitklas van Margaux Van Dromme in het nieuwe woonzorgcentrum ‘Van Lierde’, Bellestraat 3, te Affligem.

  Diezelfde dag, op zaterdag 28 april vanaf 19.30 uur, kan je in ’t Smiske naar een open podium met medewerking van de jazzcombo’s gaan luisteren.

   

  Daags nadien, op zondag 29 april van 9.30 tot 12 uur, is er ‘Kapel in de kijker’.

  Nog in samenwerking met WijkART, het bewonersplatform van de stationswijk te Asse, houdt Beeld dan een opendeur, met een tentoonstelling (teken- en schilderkunst) en een cafeetje in de kapel van de Zwartezusters.

  Nog op zondag 29 april om 14.30, gaat een klasconcert van de Opwijkse en Merchtemse leerlingen van Walter Van Molle door. Ditmaal laten de leerlingen in het klooster ‘H. Vincentius’, Kloosterstraat 48, te Opwijk, hun mooiste saxofoon- en klarinetklanken horen.

   

  Iedereen is steeds en overal van harte welkom!

  15 april
 • 88 Keys

  Pianodag zoekt Huiskamers

  Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2018 zullen Cultuurcentrum Asse, Kunstenacademie August De Boeck Asse, Bibliotheek Asse en Vlamo vzw gezamenlijk de piano in de spotlights zetten.

  Daarvoor zijn de organisatoren nu op zoek naar mensen die thuis een piano hebben staan en er graag zelf op spelen of het zien zitten om één van de meer gevorderde leerlingen van de academie bij hen te laten optreden.

  Wij roepen deze mensen op om op vrijdag 23 november 2018 vrienden, familie, buren, …. uit te nodigen voor een pianoconcert in hun eigen woonkamer. Zowel klassiek als jazz kunnen daarbij aan bod komen.

  Daags nadien, op zaterdag 24 november, vindt dan een heuse pianodag met allerlei activiteiten in CC Asse plaats.

  Wil ook jij graag zo’n pianoconcert bij je thuis organiseren?
  Stuur dan vóór 1 mei een mail aan steven.hellemans@kunstenacademie.asse.be.
  Voeg er ook een duidelijke foto bij van je piano, en eventueel een geluidsfragment ingespeeld op je piano.

  Wij zullen kort daarna de selectie en later de verdeling maken, en nemen deze huiskamerconcerten dan mee in de promotie rond de pianodag.

  28 februari
 • August De Boeck @kunstenacademieasse

  Facebookpagina

  Je kan ook op de vernieuwde Facebookpagina aankondigingen, foto’s en verslagen van allerlei activiteiten van onze leerlingen volgen.

  Sluit je aan, @kunstenacademieasse brengt je er zo naartoe!

  05 oktober
 • Activiteitenkalender

  Kijk ook eens op de activiteitenkalender voor de meest recente activiteitenkalender.

  01 oktober
1