naar inhoud

Nieuwsoverzicht

7 resultaten gevonden.

 • Voorwoord directeur

  Beste leerling, beste ouders, beste vrienden van de kunstenacademie,

  Ondertussen heeft het zomergroen plaats gemaakt voor fel rood en warm geel. Hopelijk hebben jullie tijdens een welverdiende herfstvakantie kunnen genieten van de buitenlucht, van ontspanning en van de afwezigheid van schoollokalen. Dan zijn jullie batterijen zeker opgeladen om opnieuw met veel goesting naar onze kunstenacademie te komen. Tussen al die herfstpracht hebben wij deze maand immers een heleboel activiteiten op ons programma staan. Het schooljaar is volop in gang en de eerste toonmomenten kondigen zich aan. Alvast proficiat voor de durf en het enthousiasme waarmee onze leerlingen op het podium stappen. Dat feit alleen verdient al een groot applaus. Ikzelf kijk er enorm naar uit om groot en klein voor het eerst aan het werk te zien. Ik wens jullie allemaal gezellige herfstdagen toe!

  Sofie Servranckx, directeur

  06 november
 • klarinetdag in de kijker

  Klarinet in de kijker

  Op zondag 10/11 gaat in de Academie Dil'arte  te Dilbeek vanaf  8u30 “Klarinet in de kijker“ van start. Deze dag staat volledig in het teken van de klarinetspeler ongeacht het niveau.Om 17u30 wordt de dag afgesloten met een slotconcert, waar ook leerlingen van Lieve De Rop en Walter Van Molle aan zullen deelnemen. Een uitgelezen kans voor fans van de klarinet!

  Organisatie: Vlamo

  Info:  https://vlamo-vbr.be/nl/node/203

  05 november
 • Duo Vermeulen Verpoest Supernova

  Duo Vermeulen Verpoest Supernova op 17/11 in CC De Ploter

  Op 17/11 om 15u gaat het zinderend concert door van het duo Vermeulen-Verpoest, een kamermuziekensemble met pianist en violist, samen gekroond tot Supernova! Voorafgaand aan het concert is er om 13u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan tijdens een workshop viool o.l.v. Filip Verpoest, leerkracht viool aan de kunstenacademie.Inschrijven voor de workshop kan nog tot t.e.m. dinsdag 12/11 via sec@kunstenacademie.asse.be of via Filip Verpoest.

  Leerlingen van de academie krijgen 50% korting en kunnen voor € 7 het concert bijwonen. Deelnemers aan de workshop kunnen gratis naar de voorstelling!

  Tickets kan je bestellen via  info@ccdeploter.be. of via telefoon 02 582 44 33

  05 november
 • Toonmomenten muziek in de kapel Oud Gasthuis

  Van zaterdag 23/11 tot zaterdag 30/11 gaan een aantal toonmomenten muziek door in de kapel van het Oud Gasthuis (CC Asse) gemeenteplein 26, 1730 Asse. De leerlingen uit de diverse instrumentklassen zetten hun beste beentje voor. Je bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Nadien wordt er een glaasje aangeboden om even na te praten.

  Zat 23/11 11u Pianoklas Katrien Heirwegh
  Ma 25/11 18u Vioolklas Filip Verpoest
  Di 26/11 18u Gitaarklas Jasper Pieteraerents
  Wo 27/11 18u Pianoklas Annemie Janssens
  Do 28/11 18u Koperklas Dennis Van Broeck
  Za 30/11 11u fluitklasRenild Daelemans en Margaux Van Dromme
  Za 30/11 14u Fluitklas Renild Daelemans en Margaux Van Dromme
  05 november
 • Improvisatieavond "The Harold"

  De leerlingen woord van Rebecca Daldini, Marc De Corte, Griet De Coster, Veerle De Ridder en Rebecca Tanghe houden een intieme improvisatieavond op de zolder van het Oud Gasthuis op vrijdag 29/11 om 18u. Publiek houden we voor één keertje buiten zodat de leerlingen zichzelf helemaal durven laten gaan.

  05 november
 • Sint kunstenvoorstelling

  Hard geklop, zacht geklop : kunstenvoorstelling voor de Sint

  Wat zou de Sint gelukkiger maken dan een prachtige kunstenvoorstelling gebracht door onze jongste leerlingen?

  Op woensdag 4 december om 18u houden ze zich klaar om de Sint en zijn Pieten te verwelkomen in zaal Den Horinck, Noorderlaan 20, 1731 Zellik.

  inkomtickets (gratis toegang) zijn beperkt. Elke deelnemende leerling kan 2 tickets afhalen op het secretariaat in de Neerstraat. Leerlingen beeldatelier en dans kunnen tickets verkrijgen via juf Hilke of juf Lot.

  05 november
 • sociale media

  Sociale media

  Je kan op onze facebookpagina aankondigingen, foto’s en verslagen van allerlei activiteiten van onze leerlingen volgen.
  Sluit je aan, @kunstenacademieasse brengt je er zo naartoe!

  We hebben ook een eigen Instagram-pagina in het leven geroepen:
  @gustjedeboeck

  Vanaf nu zullen we steeds volgende hashtags gebruiken, en we nodigen iedereen uit dat ook te doen, zodat alle content over de kunstenacademie meteen vindbaar is:
  #gustjedeboeck
  #kunstenacademieasse

  05 november
1